Uber Eats erhvervskuponer – FAQ

Kan jeg bruge min Uber Eats-kupon til ture?
Din kupon kan muligvis også dække ture, såfremt virksomheden tillader det. Appen oplyser dig om, hvorvidt din kupon kun kan bruges til Uber Eats-bestillinger, eller om den kan bruges både til bestillinger og ture.

Min Uber Eats-kupon bliver ikke accepteret på min profil. Hvad skal jeg gøre?
Tjek, om du bruger din personlige profil eller din ikke-administrerede erhvervsprofil, når du indløser kuponen. Uber Eats-kuponer kan kun bruges på en personlig profil eller en ikke-administreret erhvervsprofil.

Kan jeg bruge mine Uber Eats-kuponer til drikkepenge?
Kuponen kan dække en procentdel af drikkepengene, hvis virksomheden tillader det (appen oplyser dig om, hvor meget kuponen dækker). Alle bestillinger eller drikkepenge, der overstiger kuponbeløbet, bliver trukket på din personlige betalingsmetode.

Kan jeg bruge min måltidskupon (gælder i nogle lande) og Uber Eats-kuponer i forbindelse den med samme bestilling?
Nej. Du kan ikke anvende måltids- og Uber Eats-kuponer i forbindelse med den samme bestilling.

Hvor kan jeg se kuponbegrænsningerne?
Sådan ser du begrænsningerne på en kupon:
1. Åbn Uber Eats-appen.
2. Vælg profilikonet og derefter "Konto".
3. Vælg "Tegnebog", og scroll ned til "Kuponer".
4. Tryk på kuponen for at se begrænsninger og detaljerede oplysninger.

Du kan også se kuponoplysningerne i din indkøbsvogn, når du afgiver en bestilling i appen eller på ubereats.com.

Hvilke type begrænsninger findes der?
Begrænsninger kan variere afhængigt af den type kupon, du har. Almindelige begrænsninger kan omfatte: leveringssted, butikstyper eller begrænsninger på vareniveau (f.eks. alkohol, cigaretter, dagligvarer osv.). Følg vejledningen ovenfor for at se, hvilke begrænsninger din kupon har.

Jeg har problemer med at se Uber Eats-kuponer i min app. Hvad skal jeg gøre?
Hvis du vil se Uber Eats-kuponer i Uber Eats-appen, skal du sørge for, at du har den nyeste version af appen. Opdater din app, eller afinstaller og geninstaller den via App Store eller Google Play Butik. Hvis din app er opdateret, kan du prøve at gennemtvinge en lukning af appen og genstarte den.