Hvad indeholder dit download af Uber-data?

Afhængigt af hvordan du bruger Uber-platformen, kan indholdet af dit datadownload omfatte følgende:

Du kan få mere at vide i afsnittet "Dataindsamling og -brug" i vores Meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger.

Dit datadownload indeholder de mest relevante oplysninger om, hvordan du bruger Uber-platformen. Hvis du har spørgsmål om dine persondata, gerne vil modtage specifikke data, der ikke er tilgængelige i dit download, gerne vil anmode om en rettelse af dine data eller vil i kontakt med Ubers databeskyttelsesansvarlige, kan du sende en anmodning.

# Kontodata Dine kontodata omfatter oplysninger såsom.:

• Dit navn og din e-mailadresse, dit mobilnummer, din(e) vurdering(er) og den dato, du tilmeldte dig Uber
  • Henvisningskode(r) udstedt af Uber
  • Oplysninger om betalingsmetoder såsom den dato, du oprettede og opdaterede en betalingsmetode, bankens navn og faktureringsland samt betalingstypen (Visa, betalingskort osv.)
  • Metadata om supportsamtaler med Uber
  • Kommunikation mellem chauffør og passager eller mellem leveringspartner og kunde. (Bemærk: Du kan kun se de beskeder, du selv har sendt)

Passagerdata

Dine passagerdata omfatter oplysninger, der bruges til at få dig frem til din destination, såsom:

• Tidspunkter og steder, hvor en tur blev bestilt, startede og sluttede, samt tilbagelagt afstand
  • Priser på ture samt valuta
  • Data om mobilenheder for de sidste 30 dage såsom styresystem, enhedsmodel, enhedssprog, appversion og det tidspunkt og sted, hvor dataene blev indsamlet

Uber Eats-data

Dine Uber Eats-data omfatter oplysninger om bestillingshistorik såsom:

• Navne på restauranter, bestilte varer, priser og bestillingstidspunkter
  • Tilpasninger og særlige instrukser
  • Data om mobilenheder for de sidste 30 dage såsom styresystem, enhedsmodel, enhedssprog, appversion og det tidspunkt og sted, hvor dataene blev indsamlet

Hvad er ikke inkluderet i dit datadownload?

Nogle oplysninger er ikke med i dit datadownload. Det kan være af sikkerhedsmæssige hensyn, eller fordi oplysningerne er underlagt ejendomsret. Vi inkluderer heller ikke oplysninger, der omfatter en anden parts persondata, hvis disse ikke med rimelighed kan ekskluderes. F.eks. inkluderer vi ikke indhold fra supportanmodninger, e-mailudvekslinger med Uber og beskeder, du har modtaget.

Nedenfor er der en liste over de oplysninger, der ikke indgår i datadownloadet for hver enkelt konto samt årsagen til, at de ikke indgår.

Kontodata

Meget personlige data, som du har givet os, såsom personnummer, postadresse samt oplysninger om bankkonto og kreditkort, indgår ikke i datadownloadet. Vi undlader at medtage disse oplysninger af hensyn til din sikkerhed. Du modtager kun beskeder, du selv har sendt. Af sikkerhedsmæssige årsager er de beskeder, du har modtaget, ikke inkluderet.

Hændelsesdata for mobilenheder

Hændelsesdata for mobilenheder, der er inkluderet i din eksporterede fil – såsom styresystem, enhedsmodel, enhedssprog og appversion – er begrænset til de seneste 30 dage. Dermed reduceres størrelsen på dit download, og det giver os mulighed for at levere dine data så hurtigt som muligt.

Passagerdata

• Navne og adresser på de steder, du har gemt, medtages ikke i øjeblikket pga. tekniske begrænsninger
  • Oplysninger såsom forventede ankomsttider, prisberegninger og oplysninger om markedsbestemte kampagnerabatter indgår af ejendomsretlige årsager ikke i datadownloadet

Uber Eats-data

• Beregninger af leveringsgebyr og oplysninger om kampagnerabatter indgår af ejendomsretlige årsager ikke i datadownloadet
  • Beregninger af leveringsgebyr og oplysninger om kampagnerabatter indgår af ejendomsretlige årsager ikke i datadownloadet

Chaufførdata

Dit download kan indeholde en meget begrænset mængde oplysninger om din tid som chauffør. Du kan finde flere af dine chaufførdata i chaufførkontrolpanelet eller ved at indsende en anmodning.