Sådan deler du en regning med en ven

Under en tur giver Del tur-funktionen dig mulighed for at opdele turens pris ligeligt mellem passagerer. For at dele prisen gør følgende:

1. Anmod om en tur.
2. Vælg Del tur nederst på skærmen.
3. Indtast navne eller telefonnumre på andre passagerer.

Alle du inviterer vil modtage en anmodning om at acceptere prisdeling på turen. Prisen fordeles derefter ligeligt mellem passagerer, der accepterer anmodningen.

Bemærk, at hver passager som gør dette bliver opkrævet et mindre gebyr ($ 0,25 eller i modsvarende valuta) for at opdele prisen.

Hvis en passager vælger ikke at acceptere at dele prisen eller ikke har en gyldig betalingsmetode, vil du blive opkrævet for både din del og deres. Aktive kampagner på din konto vil kun gælde for din andel af prisen.

At dele prisen er ikke tilgængelig på alle Uber-produkter. Bemærk, at vi ikke er i stand til at opdele en pris efter rejsen er afsluttet.