Pääkoontinäytöt

Ylätason ohjauspaneeleissa on yhdistetty näkymä kaikista liitetyistä alatason organisaatioista, ja niissä on useita välilehtiä:

1. Tilastot-välilehti: Sisältää yleisiä tietoja koko tililtä (kaikista aliorganisaatioista) ja on jaettu yhteenveto- ja henkilötietoihin.
  2. Organisaatio-välilehti: Sisältää yleiskatsauksen kaikista pääkoontinäyttöön liitetyistä aliorganisaatioista ja niiden tiedoista, kuten organisaation nimen, tilan, laskutustavan, maan ja verotunnisteen.
  3. Raportit-välilehti: Sisältää koko tilin yhdistetyt CSV-raportit ja yksittäisten aliorganisaatioiden CSV-raportit.
  4. Kestävä kehitys -välilehti: Sisältää tunnuslukuja, jotka auttavat organisaatioita ymmärtämään kestävyysvaikutustaan.

Pääkoontinäyttöjä ei voi käyttää kyytien varaamiseen eikä tilausten tekemiseen. Jotta kyytejä ja tilausetuja voidaan käyttää, ylläpitäjät on lisättävä työntekijöiksi asiaankuuluvaan aliorganisaatioon.

Kun ylläpitäjä on lisätty ylätason hallintapaneeliin, hän voi käyttää kaikkia yhdistettyjä aliorganisaatioita. Jos ylläpitäjä on lisättävä tai poistettava koontinäytöstä, ota yhteyttä tilin hallinnoijaan.

SAP Concur -integraatio

Voit määrittää kuittien edelleenlähetyksen ja työntekijöiden luettelon synkronoinnin SAP Concur ‑integraation avulla kaikissa organisaatioissasi Uber for Business ‑ylemmän tason ohjauspaneelin kautta:

1. Kirjaudu sisään palveluun business.uber.com ja valitse ylätason ohjauspaneeli
  2. Valitse profiilikuvake näytön oikeassa yläkulmassa
  3. Valitse Asetukset
  4. Valitse Aloita Concur-widgetissä
  5. Yhdistä Uber for Business ‑sovellus SAP Concur ‑tiliisi
  6. Kun yhteys on muodostettu, kirjaudu Uber for Business ‑ylemmän tason ohjauspaneeliin ja viimeistele asetukset
  7. Kun olet kirjautunut sisään, sinua pyydetään valitsemaan ylätason ohjauspaneelissa, mitkä ominaisuudet otetaan käyttöön SAP Concur ‑integraatiossa
  8. Jos otat työntekijäluettelon synkronoinnin käyttöön, sinun on annettava lisätietoja siitä, miten olet luokitellut organisaatiosi
  9. Anna arvot kullekin organisaatiollesi ja viimeistele luettelon synkronointi*

*Huomaa, että kullekin organisaatiolle määritettävien arvojen tulee olla yksilöllisiä ja että samojen arvojen tulee olla myös Concur-työntekijäluettelossa.

Katso tarkemmat ohjeet SSO-määrityksestä osoitteesta tekninen asiakirja.

SFTP-integraatio

Voit myös määrittää työntekijöiden luetteloautomaation Secure File Transfer Protocol (SFTP) ‑protokollan avulla kaikille organisaatioille Uber for Business ‑ylemmän tason ohjauspaneelin kautta:

1. Kirjaudu sisään palveluun business.uber.com ja valitse ylätason ohjauspaneeli
  2. Valitse profiilikuvake Integraatiot -välilehti
  3. Valitse Aloita SFTP-widgetissä
  4. Luo SFTP-tili Uber for Businessissa vanhempien hallintapaneeliin antamalla julkiset RSA-avaimet, sähköpostiosoitteet ja IP-osoitteet
  5. Valitse luokka, jolla olet tällä hetkellä eritellyt alatason organisaatiot
  6. Määritä arvot kullekin organisaatiollesi*
  7. Valitse Valmis

*Huomaa, että kullekin organisaatiolle määritettävien arvojen tulee olla yksilöllisiä.

Katso tarkemmat ohjeet integraatiosta: tekninen asiakirja.

Kertakirjautuminen

Voit määrittää kertakirjautumisen aliorganisaatioidesi todennustavaksi ylätason ohjauspaneelin kautta:

1. Kirjaudu sisään palveluun business.uber.com
  2. Valitse profiilikuvake Integraatiot -välilehti
  3. Valitse Hallinnoi kertakirjautumista kertakirjautumisen widgetissä
  4. Valitse Valitse verkkotunnus osoitteessa Määritä SSO -näkymää yrityksen verkkotunnusten lisäämiseen ja vahvistamiseen
  5. Määritä kertakirjautumisen metatiedot ja ota SSO käyttöön
  6. Hallinnoi SSO-käyttöoikeuksia

Pääohjauspaneelin ylläpitäjä voi valita seuraavat:

• Kaikki tai tietyt aliorganisaatiot otetaan käyttöön kertakirjautumista varten
  • Kaikille tai tietyille aliorganisaatioiden ylläpitäjärooleissa oleville henkilöille voidaan ottaa käyttöön SSO*

* Huomaa: Yksittäisiä henkilöitä voidaan valita vain kustakin alatason organisaatiosta.

Katso tarkemmat ohjeet SSO-määrityksestä osoitteesta tekninen asiakirja.