Yhteydenotto matkustajaan

Kun olet hyväksynyt kyytipyynnön, voit ottaa yhteyttä matkustajaan soittamalla tai lähettämällä viestin sovelluksessa. Suosittelemme käyttämään sovelluksen viestitoimintoa kansainvälisten verkkovierailumaksujen välttämiseksi.

Lähetä viesti matkustajalle näin:

1. Pyyhkäise sovelluksen alaosassa olevaa valkoista palkkia ylöspäin.
  2. Napauta chattikuvaketta matkustajan nimen vasemmalla puolella.
  3. Kirjoita viesti ja napauta Lähetä.

Matkustaja saa ilmoituksen lähettämästäsi viestistä. Jos matkustaja vastaa, saat myös push-ilmoituksen ja näet saapuvan viestin. Viesti luetaan ääneen, ja voit kuitata viestin lähettämällä vastaukseksi peukun.

Kun lähetät viestejä sovelluksen kautta, henkilötietosi pysyvät aina salassa. Matkustaja ei näe tietojasi matkan päätyttyä.

Näin soitat matkustajalle:

1. Pyyhkäise sovelluksen alaosassa olevaa valkoista palkkia ylöspäin.
  2. Napauta chattikuvaketta matkustajan nimen vasemmalla puolella. Jos kyseessä on Uber Pool -matka, varmista, että valitset oikean matkustajan viestin tai puhelun vastaanottajaksi.
  3. Napauta puhelinkuvaketta näytön oikeassa yläkulmassa.
  4. Odota, että puhelu yhdistetään matkustajalle.

Jos toiminto on käytössä, sovellus ei näytä teidän kummankaan puhelinnumeroa, joten molempien tiedot pysyvät salassa. Koska nämä anonyymit numerot muuttuvat joka kerta, niitä ei voi tallentaa pikavalinnoiksi.