Muokkaa ääniasetuksia Uber Driver ‑sovelluksessa

Voit muokata Driver-sovelluksen ääniasetukset sellaisiksi kuin haluat niiden olevan ajon aikana.

Pääset muokkaamaan ääniasetuksia seuraavasti:

1. Napauta valikkokuvake (kolme riviä)
  2. Valitse Tili sitten Sovelluksen asetukset
  3. Siirry osoitteeseen Äänet ja ääni muokataksesi asetuksiasi

Säädä äänenvoimakkuutta

Puhelimen äänenvoimakkuuden lisäksi voit myös asettaa sovelluksen äänenvoimakkuudeksi pehmeä, normaali tai äänekäs. Näin voit säätää ääni- ja matkahälytysäänien (esim. matkapyyntöjen, kyytien peruutusten jne.) äänenvoimakkuutta muuttamatta puhelimesi äänenvoimakkuusasetuksia.

• Oletusasetus: Kovaa

• Provinkki: Pidä sovelluksen äänenvoimakkuus asetettuna äänekkäästi heijastaaksesi puhelimesi äänenvoimakkuutta. Voit testata muutoksia siirtymällä online-tilaan ja kuuntelemalla äänimerkkiä, joka kertoo, että olet kirjautunut sisään.

Kuuntele matkustajien viestejä

Sovellus voi lukea matkustajien ääneen luetut viestit. Näin voit pitää katseesi tiessä ja kädet ohjauspyörässä.

• Oletusasetus: Käytössä

• Provinkki: Jätä tämä ominaisuus päälle, jotta et menetä yhtään matkustajan lähettämää viestiä.

Ilmoita matkapäivityksistä

Sovellus voi ilmoittaa tärkeistä matkahälytyksistä, kuten uusien matkustajien noudoista, tietoja seuraavasta matkustajasta, määränpään muutoksista ja peruutuksista.

• Oletusasetus: Ei käytössä

• Provinkki: Ota tämä ominaisuus käyttöön, jotta et menetä tärkeitä päivityksiä.

Ääniopastus

Kun käytät Uber-navigointia, tarkat ajo-ohjeet voidaan lukea ääneen. Tämä ominaisuus toimii vain tarkkojen ajo-ohjeiden kanssa.

• Oletusasetus: Käytössä

• Provinkki: Pidä tämä ominaisuus käytössä, varsinkin jos et tunne aluetta, jolla ajat.

• Voit poistaa tämän ominaisuuden käytöstä napauttamalla Navigointiruutu ja poista äänikuvake käytöstä.

Bluetoothin käyttö

Jos autossa on Bluetooth-yhteys, voit yhdistää puhelimesi ja sallia Driver-sovelluksen reittiohjeiden, ilmoitusten, matkahälytusten ja viestien lähettämisen ääneen.

• Jos toistat ääntä Bluetoothin kautta, sovellus keskeyttää sen hetkeksi ja lukee ääneen mahdolliset matkailmoitukset, reittiohjeet ja muut ääni- ja äänimerkit. Kun olet valmis, autosi pitäisi alkaa taas toistaa musiikkia tai muuta ääntä.

Huomaa: Sovelluksen ääniominaisuus ei ole toiminut osalla kuljettajista, kun puhelin on liitetty sekä Bluetooth-yhteyteen että virtalähteeseen. Korjaamme ongelmaa parhaillaan.