Mitä tehdä auto-onnettomuuden jälkeen

Jos joudut kolareihin Uber-kyytejä tarjoaessasi: 1. Varmista, että kaikki osapuolet ovat kunnossa. Jos havaitset vammoja tai vaurioita, ota yhteyttä poliisiin ja ensihoitoon. Muista tallentaa poliisin ilmoituksen numero, jos sellainen on. 2. Ota kuvia mahdollisista vaurioista ajoneuvoihin, mukaan lukien omasi, ja saat muiden mukana olevien kuljettajien ja matkustajien yhteystiedot ja vakuutustiedot. Suosittelemme myös, että otat kuvia onnettomuuspaikasta, jos se on turvallista. 3. Ilmoita kolarista Uberille. Helpoin tapa tehdä se on Driver-sovelluksen kautta. Valitse turvallisuustyökalut napauttamalla sinistä kilpikuvaketta kartan vasemmassa alakulmassa. Valitse Ilmoita kolarista, ilmoita tapahtuneesta ja lähetä korvausvaatimus. Otamme sinuun yhteyttä varmistaaksemme, että kaikki ovat kunnossa, ja keräämme tarvittavat tiedot. Jos haluat keskustella koulutetun tukihenkilöstömme kanssa, valitse Turvallisuus sovelluksen Ohjeet-osiosta ja valitse sitten Turvallisuushäiriöilmoituslinja. Voit myös lähettää kolariraportin täällä. Valitsetpa minkä polun tahansa, suorita tämä prosessi heti kun se on mahdollista.

Korvaustukitiimimme opastaa sinua korvausprosessin ja onnettomuusraportoinnin läpi osavaltiosi vakuutusturvan tarjoajalle. Sinun ei tarvitse ilmoittaa omalle vakuutusyhtiöllesi, ellei sinulla ole asiaankuuluvaa merkintää henkilökohtaisessa autovakuutuksessasi.¹

Kolmannet osapuolet

Anna kaikki asiaankuuluvat tiedot kolarista alla olevan linkin kautta.

UKK

Mitä kaupallisen luvan saaneiden ja vakuutettujen kuljettajien on tehtävä?

Joillakin Uber-kyytejä tarjoavilla henkilöillä on kaupallinen toimilupa, ja heillä on limusiinien ajamisen, virallisena autonkuljettajana toimimisen, liikematka-autojen tai yksityisen kuljettajapalvelun tarjoamisen kattava vakuutus. Kuljettajien, jotka hakevat korvausta näillä matkoilla tapahtuneisiin kolariin, tulee ottaa yhteyttä kaupalliseen ajoneuvovakuutukseen sen lisäksi, että he ilmoittavat kolarista Uberille täällä.

Mitä korvaus katetaan, jos joku muu on syyllinen onnettomuuteen?

Vakuutusturva voi vaihdella sen mukaan, kuka on syyllinen. Aloita korvausprosessi täyttämällä yllä oleva tapausilmoituslomake. Tämän prosessin aikana vakuutusyhtiölle annetaan selvitys kattavuudesta.

Mikä on vakuutusturvani, jos olen syyllinen kolariin Uber-kyytien aikana?

Siirry osoitteeseen uber.com/insurance, niin näet yleiskatsauksen Uberin vakuutusturvasta.

Jos joudun onnettomuuteen, korvaako Uberin vakuutus vuokra-auton?

Ei, se ei onnistu. Kun autoasi korjataan, voit tutustua Uberin vuokrausvaihtoehtoihin Ajoneuvokauppapaikka palatakseen tien päälle. Pääset Ajoneuvokauppapaikkaan kuljettajan törmäyskeskuksen kautta, joka näkyy Driver-sovelluksessa vain, jos kuljettaja on joutunut onnettomuuteen, ilmoittaa siitä Uberille ja välittää tapauksen yhdysvaltalaiselle vakuutusyhtiölle.

Uberin kuljettajien puolesta ylläpitämä vakuutus tulee voimaan ajoneuvosi korjausten osalta, kun sinulla on kattava henkilökohtainen ajoneuvovakuutuksesi ja kolarivakuutus ja niin kauan kuin olit matkalla tai matkalla. Tarvittaessa tämä vakuutus käytetään autosi korjaamiseen ja vaihtamiseen uuteen enintään auton todellista käteisarvoa vastaavan summan hinnalla. Sinun on maksettava 2 500 dollarin omavastuu, ennen kuin tämä korvaus on voimassa.²

Miten saan lisätietoja vakuutuksista Uber-alustalla?

Käy uber.com/insurance saadaksesi lisätietoja.

¹ Tässä kuvatut prosessit eivät koske kaupallisesti vakuutettuja liverinkuljettajia. Kaupallisesti vakuutettujen livakekuljettajien tulee ottaa yhteyttä kaupalliseen ajoneuvovakuutukseensa ja ilmoittaa kolarista Uberille täällä.

² Voidaan soveltaa ajoneuvollesi aiheutuneisiin vaurioihin, kunhan sinulla on henkilökohtainen vakuutus, joka kattaa ajoneuvon kattavan ja törmäysturvan, kun et käytä Driver-sovellusta. Ajoneuvomarkkinapaikan kautta vuokrattujen ajoneuvojen kattavasta ja törmäysturvasta veloitetaan 1 000 dollarin omavastuu. Jos sinulla on vastuuvakuutus vain omassa ajoneuvossasi, et ole oikeutettu ehdolliseen kattavaan ja kolariturvaan.