Mistä voin katsoa matkoista saamani maksut?

Voit seurata maksujasi Driver-sovelluksessa viikon, päivän tai matkan tarkkuudella napauttamalla maksukuvaketta näyttösi yläosassa tai Maksut-välilehden kautta: Näin voit tarkastella Maksut-välilehteä: 1. Napauta valikkopainiketta (kolme viivaa) vasemmassa yläkulmassa. 2. Valitse päävalikosta Maksut. Kuluvan viikon kokonaismaksut näkyvät välilehden yläosassa. Näet viikkokohtaisen analyysin maksuista, kuluista ja lunastetuista maksuista napauttamalla kaaviota kokonaisansioiden alta. Saat analyysin matkojen maksuista päivän tarkkuudella napauttamalla päivää kaaviossa. Pyyhkäise vasemmalle, niin näet edellisten viikkojen kaaviot. Matkahistoria-välilehti näyttää viimeisimmät matkasi. Kun valitset tietyn matkan, näet sen brutto- ja nettomaksun. Maksujen yhteenvedot -välilehti näyttää viikoittaiset maksuyhteenvedot kuluneilta viikoilta. Voit vierittää jokaisessa viikoittaisessa yhteenvedossa alas ja nähdä päiväkohtaiset maksut. Kun valitset tietyn päivän, näet kyseisen päivän matkat ja matkojen tiedot. Driver-sovelluksessa näkyvä summa täsmää ohjauspaneelissasi olevan summan kanssa. Driver-sovelluksessa näkyvät maksut ovat arvio nettomaksuistasi, jotka saat sen jälkeen, kun Uber-palvelumaksu ja muut soveltuvat maksut on veloitettu summasta. Sovelluksessa näkyvät nettomaksut eivät ehkä vastaa tarkasti tiliotettasi.