Poista toimitustilini

Harmi, ettet halua jatkaa. Lue alla olevat tiedot huolellisesti, sillä ne voivat vaikuttaa krediitteihisi, palkintopisteisiisi ja tilisi tilaan.

Huomaa: Huomaathan, että kun tili on poistettu, sitä ei voi enää palauttaa.

Uber-tilit koostuvat useista erilaisista alatileistä:

• Uber-kuljettajapartneri
  • Uber-matkustaja

Tilin poistaminen voi olla jompikumpi seuraavista:

• Uber-kuljettajapartneritilin poistaminen:

Tämä poistaa koko tilin ja kaikki sen alatilit. Jos valitset tämän vaihtoehdon, myös matkustajatili, UberCash-saldo, palkintopisteet, tilin tila ja kaikki muut Uber-tiliin liittyvät tunnistetiedot poistetaan. Käyttäjien on luotava uusi matkustajatili toisella sähköpostiosoitteella.

• Uber-kuljettajapartneritilin poistaminen käytöstä:

Jos valitset tämän vaihtoehdon, matkustajatili, joka on liitetty samaan sähköpostiosoitteeseen kuin kuljettajapartneritili, säilyy. Vain Uber-tilin kuljettajaosa poistetaan käytöstä.

Huomaa, että sinun on otettava yhteyttä käyttämällä sitä tiliä, jonka haluat poistaa. Muihin tileihin liittyvien tietojen käyttö rikkoo Uberin tietosuojakäytäntöä.

Jos sen sijaan haluat perua tekstiviestien ja sähköpostiviestien tilauksen, klikkaa alla olevaa linkkiä.