Apua suorien talletusten määrittämiseen

Kun määrität suoratalletuksen Uberin kautta wallet.uber.com, Uber lähettää puhelimeesi tekstiviestin, jossa on yksilöllinen nelinumeroinen PIN-koodi henkilöllisyytesi vahvistamiseksi. Tämä PIN-koodi suojaa pankkitietojasi.

Jos viesti ei saapunut puhelinnumeroosi, sinun on ehkä päivitettävä Uber-tilisi puhelinnumero, jotta saat PIN-koodin pankkitietojesi päivittämistä varten.

Näin päivität puhelinnumerosi Driver-sovelluksessa:

1. Valitse valikkokuvake (kolme vaakaviivaa) vasemmasta yläkulmasta
  2. Valitse Tili > Hallinnoi Uber-tiliä > Puhelinnumero
  3. Päivitä puhelinnumerosi.
  4. Valitse Päivitä

Jos et vieläkään pysty päivittämään tilisi puhelinnumeroa tai et saanut tekstiviestiä Uberilta, vastaa alla olevaan turvakysymykseen ja puhelinnumeroon, jota haluat käyttää. Päivitämme sen mielellämme.