COVID-19-tilanteessa tarjottavaan taloudelliseen tukeen liittyvä päivitys

Emme enää ota vastaan hakemuksia COVID-19-tilanteessa tarjottavan taloudellisen tuen ohjelmaan.

Vaikka tarvikkeita on rajoitetusti, toimitamme edelleen yhteistyössä jakelijoiden kanssa puhdistus- ja suojatarvikkeita. Jatkamme tarvikkeiden toimittamista niiden saatavuuden mukaan, jotta alustamme pysyisi turvallisena. Saat Driver-sovellukseen viestin, jos olet oikeutettu tarvikkeisiin.