Minulla on ongelmia asiakirjojen lähettämisessä

Jos asiakirjasi hylättiin tai jos asiakirjojen lähettäminen ei onnistu, autamme sinua lähettämään ne uudelleen, jotta pääset tien päälle.

Lähetä kuva asiakirjastasi tai ota kuva napauttamalla alla olevien ruutujen kamerakuvaketta. Jos käytät puhelinta, valitse OTA KUVA. Jos käytät tietokoneen selainta, sinua pyydetään lähettämään tietokoneellesi tallennettu kuva. Tee sama jokaiselle lähetettävälle asiakirjalle.

Tässä muutamia vinkkejä asiakirjojen lähettämiseen:

• Varmista, että kuva ei ole epäselvä. Meidän pitää pystyä lukemaan kaikissa asiakirjoissa olevat tekstit.
  • Varmista, että asiakirja näkyy kuvassa kokonaan. Tarkista siis, että kaikki neljä kulmaa ovat näkyvissä.

Saat asiakirjojen lähettämisestä vahvistuksen, ja ohjaamme sinut seuraavaan vaiheeseen, jos lähetetyissä asiakirjoissa on ongelmia.

Kerro meille alla, jos sinulla on kysyttävää asiakirjoista.