Ensisijaisen kielen asettaminen

Uberin ensisijaisen kielen määrittäminen

Voit päivittää Uber-sovelluksen kielen seuraavasti:

iOS: 1. Avaa puhelimen asetukset. 2. Siirry osoitteeseen Yleinen ja sitten Kieli & Alue. 3. Napauta iPhonen kieli, valitse haluamasi kieli ja napauta Vaihda. 4. Jos et löydä haluamaasi kieltä, siirry osoitteeseen Kieli & Alue ja napauta Lisää kieli. Valitse kieli, jonka haluat lisätä, ja napauta Valmis.

Android: 1. Avaa sovellusvalikko klikkaamalla hampurilaiskuvaketta. 2. Siirry osoitteeseen Asetukset. 3. Napauta Sovelluksen kielija valitse haluamasi kieli.