7 – Usein kysyttyjä kysymyksiä Uber Eats -toimituksista

[Safety]

Onko Uber turvallinen?
– Turvallisuutesi on meille tärkeää. Uberin maailmanlaajuinen turvallisuustiimi tekee kaikkensa ehkäistäkseen turvallisuusongelmia. Tutustu alla olevan linkin kautta sovelluksen turvallisuusominaisuuksiin sekä muihin turvatekijöihin, kuten GPS-paikannukseen ja puheluiden anonymisointiin.

– Uber tarjoaa sinulle joka päivä mahdollisimman turvallista teknologiaa. Sovelluksen räätälöidyt ominaisuudet auttavat sinua pysymään turvassa toimitusten aikana.
– Puhelinnumeron anonymisointi
Kun otat asiakkaaseen yhteyttä sovelluksen kautta, asiakas ei saa koskaan tietää puhelinnumeroasi.
– Seuraa minua
Sovellus tarjoaa läheisillesi mahdollisuuden seurata matkasi etenemistä.
– Hätätilannepainike
Jos tarvitset pikaista apua, voit ottaa suoraan yhteyttä viranomaisiin ja jakaa sijaintisi heidän kanssaan käyttämällä hätätilapainiketta.

Tarvitsetko tauon?
– Siirry offline-tilaan pyyhkäisemällä ylöspäin ja klikkaamalla painiketta.

[Getting help]

Mikä on nopein tapa saada apua?
– Löydät vastaukset useimpiin kysymyksiin sovelluksesi Ohjeet-osiosta muutamalla klikkauksella.

Näin maksumuutokset toimivat
– Jos maksussa on mielestäsi korjattavaa, saat apua sovelluksen Ohjeet-kohdasta.

[Delivering]

Mikä on paras tapa kuljettaa tilaus?
– Lämpöeristetty laukku on pakollinen ruoan laadun takaamiseksi kuljetuksen aikana.

Miksi en voi nähdä viimeisimpiä tekemiäni toimituksia sovelluksessa?
– Voi kestää 48 tuntia, ennen kuin tehdyt toimitukset näkyvät sovelluksessa. Jos olet juuri päättänyt toimituksen, muista odottaa vähintään 48 tuntia ennen kuin tarkistat, että toimitus näkyy sovelluksessa.

Toimitukset ilman odottamista: miten ne toimivat?
– Kun olet käyttänyt sovellusta muutaman päivän ajan, alat saada tällaisia pyyntöjä, jotta et tuhlaa aikaa toimitusten välillä.
– Kun hyväksyt matkan, johon ei sisälly odotusta, näkyviin tulee tummansininen viiva. Se osoittaa nykyisen toimituksen koko reitin. Vaaleansininen viiva osoittaa reitin seuraavan tilauksen noutamista varten.

[Payments]

Kuinka kauan maksujen saaminen kestää?
– Jos siirrät tulosi pankkikortillesi, saat rahasi useimmissa tapauksissa välittömästi. Jos talletat tulosi pankkitilillesi pankkisiirrolla, käsittelyajat vaihtelevat pankeittain. Joudut enkä odottamaan muutaman päivän ennen kuin saat rahasi.

Kuinka suuren osan tuloistani voin lunastaa?
– Voit lunastaa kaikki tulosi, mukaan lukien promootiot ja tipit.

Miten maksut lasketaan?
– Perustoimitusmaksu
– Jokaiseen tekemääsi toimitukseen sisältyy maksu noudosta, määränpäähän viennistä ja ajetusta matkasta. Kulunut aika ja liikenteen aiheuttamat viivästykset huomioidaan maksussa.
– Promootiot
– Promootioiden avulla voit tunnistaa kiireisiä alueita, joissa toimituksille on paljon kysyntää. Suuri kysyntä tarkoittaa yleensä sitä, että voit ansaita enemmän. Pienellä suunnittelulla voit hyödyntää useita promootioita samalla kertaa.

Miksi minulta veloitetaan palvelumaksu?
– Uber veloittaa palvelumaksun alustan käytöstä.

Veloitetaanko tipeistä Uberin palvelumaksu?
– Ei, Uber ei veloita palvelumaksua tipeistä.

Mistä näen maksuni?
– Näet yhteenvedon maksuistasi sovelluksen yläreunassa. Katso päivä- ja viikkokohtaiset maksusi helposti napauttamalla maksujen kortteja sekä pyyhkäisemällä oikealle ja vasemmalle. Näet lisätietoja myös sovelluksen Maksut-osiosta.