Matkahistoriastani puuttuu osoitteita

Uber käyttää anonymisointitekniikkaa mahdollistaakseen turvallisen viestinnän Uber-sovelluksen kautta ilman, että todellista puhelinnumeroasi tarvitsee jakaa matkustajille. Käytämme niitä myös Uber-matkustajien sijaintitietojen suojaamiseen.

Kuljettajien matkahistoria mobiilisovelluksessa ja kuljettajaportaalissa näyttää katunimen ja laajennetun sijainnin päätepisteet, mutta ei tiettyjä osoitteita. Näin on mahdollista sekä turvata matkustajan sijaintitietojen yksityisyys että varmistaa kuljettajan ansioiden seuraamiseen tarvittavien tietojen (kuten aikaleimojen ja matkan pituuden) saatavuus.

Jos sinulla on kysyttävää tilistäsi, ota yhteyttä Uberin tukitiimiin.