Voinko käyttää muita sovelluksia tai vastata henkilökohtaisiin puheluihin, kun olen online-tilassa?

Jos olet online-tilassa ja vaihdat johonkin toiseen sovellukseen ennen kuin hyväksyt matkustajan matkapyynnön, näyttöön voi ponnahtaa kolmen minuutin välein ilmoitus, joka muistuttaa sinua siirtymään offline-tilaan, mikäli et halua vastaanottaa pyyntöjä. Jos olet ajamassa matkaa, sovellus ei lähetä näitä ponnahdusilmoituksia.

Uber-sovellus pysyy käynnissä, vaikka käyttäisit muita sovelluksia tai puhelintasi. GPS-tietoja kerätään jatkuvasti matkan tietojen tallentamiseksi, mikä takaa sen, että maksut lasketaan tarkasti.

Noudata paikallisia puhelimen käyttöä koskevia säädöksiä. Ota huomioon, että puhelimessa puhuminen ajon aikana voi heikentää tarkkaavaisuutta ja aiheuttaa vaaratilanteita. Osa matkustajista voi myös pitää sitä töykeänä ja turvallisuutta heikentävänä.