Driving Rewards – markkinapaikka sairausvakuutuksille

Stride Health antaa suosituksia elämäntapaasi ja budjettiisi sopivista sairausvakuutussopimuksista. Pääset Stride Healthiin tekemällä vähintään yhden matkan kuukaudessa ja liittymällä Uber Pro ‑palveluun.

Stride antaa tietoja saatavilla olevista sopimuksista ja auttaa sinua vertaamaan niitä ja laskemaan kustannuksia. Liittyminen ei ole pakollista. Maksat vain valitsemastasi sopimuksesta.

Lue lisää:

1. Avaa Driver-sovellus.
  2. Napauta valikkokuvaketta ja sitten kohtaa Uber Pro.
  3. Valitse Alennettu hinta hammashoidosta ja näönhuollosta.

Liittymismahdollisuus avautuu joka marraskuu. Ota yhteyttä Stride Healthiin sähköpostitse osoitteessa uber@stridehealth.com tai keskustele verkossa Stride-jäsenkokemustiimin kanssa napauttamalla Stride-hallintapaneelin alareunassa olevaa keskusteluruutua osoitteessa uber.stridehealth.com maanantaista perjantaihin klo 9–21 EST.