Miten voin kytkeä kuuroille tai huonokuuloisille tarkoitetun ominaisuuden päälle tai pois päältä?

Driver-sovelluksessa on lisäominaisuuksia kuuroille ja huonokuuloisille kuljettajille.

Voit ottaa nämä ominaisuudet käyttöön Driver-sovelluksessa seuraavasti:

1. Napauta valikkopainiketta (kolme viivaa) vasemmassa yläkulmassa.
  2. Valitse Tili > Sovelluksen asetukset > Esteettömyys.
  3. Napauta valitsinta Kerro matkustajille, että olet kuuro tai huonokuuloinen -kohdan vieressä. Tämä ominaisuus kertoo myös matkustajille, että olet kuuro tai huonokuuloinen.

Voit myös siirtyä sovelluksen Esteettömyys-osioon ja säätää siellä vilkkuvan näytön ja värinähälytyksen asetuksia. Käytä kunkin vaihtoehdon oikealla puolella olevaa liukukytkintä laittaaksesi toiminnon päälle tai pois päältä.