Cashing out earnings

Voit lunastaa maksusi Driver-sovelluksessa tai osoitteessa wallet.uber.com.

Driver-sovelluksessa:

1. Avaa päävalikko
  2. Napauta Lompakko tai Ansiot ja sitten Lunasta rahaa.
  3. Valitse tili, jolle haluat tallettaa saldon
  4. Valitse Vahvista lunastaaksesi ansiosi

Osoitteessa wallet.uber.com:

1. Valitse Lompakko vasemmalla
  2. Napauta Lunasta rahaa osoitteessa Ansiot kortti
  3. Valitse tili, jolle haluat tallettaa saldon
  4. Valitse Vahvista lunastaaksesi ansiosi

Välittömässä rahansiirrossa käytettävissä oleva saldo siirretään pankkikortillesi tai soveltuvalle pankkitilille. Useimmissa tapauksissa tämä siirto on välitön. Tämä siirto voi kestää kolme arkipäivää, mutta tarkka aikataulu riippuu pankistasi.

Sinulta saatetaan veloittaa maksu maksujen lunastamisesta normaalin aikataulun ulkopuolella.