Minulla oli ongelmia sovelluksen lataamisessa Androidilla

Jos käytät Android-laitetta, voit ladata sovelluksen tekemällä hakusanalla Uber Driver Google Play Kaupassa tai napauttamalla täällä.

Uber Driver ‑sovelluksen uusin versio vaatii Android 8.0:n. * Päivitä Android-käyttöjärjestelmäsi uusimpaan käyttöjärjestelmään, jos käytössäsi ei ole Android 8.0. * Jos sinulla on ongelmia sovelluksen lataamisessa matkapuhelintiedoillasi, sinun on ehkä yhdistettävä Wi-Fi-verkkoon.

Jos sinulla on ongelmia Uber Driver ‑sovelluksen lataamisessa Android-laitteellesi ja laitteellasi näkyy virheilmoitus, kuten ”Palvelimeen ei saada suojattua yhteyttä”, kokeile jompaakumpaa: * Pakota selainsovelluksen sulkeminen * Selaimen välimuistin tyhjentäminen

Pakota selainsovelluksen sulkeminen

1. Pyyhkäise ylöspäin näytön alareunasta, pidä painettuna ja päästä sitten irti.
  2. Sulje selainsovellus pyyhkäisemällä sitä ylöspäin.
  3. Voit myös vierittää vasemmalle ja sulkea kaikki avoimet sovellukset napauttamalla Tyhjennä kaikki.

Tyhjennä selaimen välimuisti

1. Napauta selaimessa valikkovaihtoehtoa (tavallisesti selaimen oikeassa yläkulmassa oleva kuvake, jossa on kolme pistettä).
  2. Napauta Asetukset. > ”Tietosuoja ja turvallisuus” > ”Tyhjennä selaustiedot.”
  3. Valitse haluamasi tiedot ja sitten Tyhjennä tiedot.

Huomaa, että yllä olevat vaiheet poistavat kaikki tallennetut salasanat ja selaustiedot.

Jos sinulla on edelleen ongelmia sovelluksen lataamisessa, kerro siitä meille alla.