Ongelma kirjautumisessa

Varmistetaan ensin, että olet oikeassa paikassa.

Tarvitsetko apua Uber Driver -tilillesi kirjautumisessa?

Etkö pääse online-tilaan, mutta pystytkö kirjautumaan sisään?

Ota yhteyttä tukeen

Jos sinulla on ongelmia vielä senkin jälkeen, kun olet yrittänyt nollata salasanasi, anna alla olevat tiedot, niin otamme sinuun yhteyttä.

Miksi et pääse kirjautumaan tilillesi?

• 🇺🇸
    open
    +1
  • 🇺🇸
    open
    +1
  • Tänne lähetetään automaattinen viesti, jossa vahvistetaan, että kyseessä todella olet sinä. Avaa se ja valitse Vahvista sähköpostiosoite, jotta sinut yhdistetään tiimimme jäsenelle. Kirjoittaa paikasta