En saa kyyti- tai toimituspyyntöjä

Jos et saa matkapyyntöjä online-tilassa, kokeile seuraavaa:

• Varmista, että mobiilidata on käytössä ja että sinulla on 3G/4G-yhteys. Tarkista tämä puhelimesi kohdassa Asetukset > Langaton & Verkostot > Lisää > Matkapuhelinverkot > Data käytössä
Kuvakaappaus puhelimen mobiiliasetuksista, joissa tiedonsiirto on käytössä
  • Seuraa punaisella/oranssilla pisteellä merkittyjä kohtia, jotka kuvastavat surge-alueita, joilla matkustajien kysyntä on suuri. Kun klikkaat pisteillä merkittyjä pisteitä, näet surge-hinnoittelun ja Uber-navigointi ohjaa sinut kyseiselle alueelle.
Kuvakaappaus sovelluksesta, jossa näkyy surge-alueet
  • Varmista, että olet kaupungissa, jossa sinut on aktivoitu ajamaan.
  • Varmista, että asetukset on määritetty niin, että saat kaikki matkatyypit, joihin olet oikeutettu.
Kuvakaappaus, jossa käyttäjä avaa asetussivun ja valitsee kaikki matkatyypit.
  • Poista määränpääasetus käytöstä (jos se on käytössä).
Kuvakaappaus käyttäjästä, joka poistaa kohdesuodattimen käytöstä
  • Käynnistä puhelimesi uudelleen.
Kuvakaappaus puhelimen käyttöliittymästä, joka ilmaisee käynnistyksen uudelleen
  • Varmista, että käytössäsi on sovelluksen uusin versio.
Kuvakaappaus puhelimen asetusnäytöstä, jossa näkyy sovelluksen versionumero

Jos olet kokeillut yllä olevia keinoja etkä vieläkään saa pyyntöjä, kysyntä on todennäköisesti vähäistä kyseisellä alueella tai kyseiseen kellonaikaan. Matkojen kysyntä voi vaihdella sijainnista, kellonajasta ja jopa vuodenajasta riippuen.