Ongelma kirjautumisessa

Varmistetaan ensin, että olet oikeassa paikassa:

Jos et pääse kirjautumaan sisään, kokeile näitä vaihtoehtoja:

1. Varmista, että käytät oikeita kirjautumistietoja

Tarkista vielä kerran, että sähköpostiosoite/puhelinnumero ja salasana vastaavat tietoja, jotka annoit luodessasi tilin. Sähköpostiosoitteessa voi joskus olla ongelmana puuttuva piste tai kirjoitusvirhe.

2. Ota yhteyttä tukeen

Jos ongelmat jatkuvat, anna alla olevat tiedot, niin otamme sinuun yhteyttä.

Miksi et pääse kirjautumaan tilillesi?

• Tänne lähetetään automaattinen viesti, jossa vahvistetaan, että kyseessä todella olet sinä. Avaa se ja valitse Vahvista sähköpostiosoite, jotta sinut yhdistetään tiimimme jäsenelle. Kirjoittaa paikasta