Laskut

Sisäänkirjautumisen jälkeen kuljettajapartnerit voivat käyttää Laskut-välilehteä.

Sinun tarvitsee vain kirjautua tilillesi ja valita Kuljettajapartnereiden laskut -> Laskut -> Veloitus Uberille -> Uberille.

Laskut voi ladata PDF-muodossa miltä tahansa laskutusviikolta.

Jos tietyn päivämäärän lasku ei ole saatavilla, valitse ajanjakso, jolta haluat saada laskut. Tiedosto lähetetään sinulle vastausviestissä.