Jaa matkasi perheenjäsenille ja kavereille

Joissakin kaupungeissa voit jakaa sijaintisi, matkan tilan ja muut tiedot kavereille ja perheenjäsenille. Voit määrittää, kuka tiedot näkee ja milloin jaat ne.

Ota kyydin seuranta käyttöön

1. Pyyhkäise ylöspäin navigointinäkymästä.
  2. Klikkaa kohdan Kyydin seuranta vieressä olevaa kohtaa Määritä.
  3. Valitse, haluatko lisätä yhteystietoja laitteestasi vai toisesta sovelluksesta, ja seuraa ohjeita.

Voit ottaa kyydin seurannan käyttöön ja poistaa sen käytöstä napauttamalla turvallisuustyökalujen kuvaketta ja valitsemalla Aloita tai Pysäytä.

Hallinnoi luotettuja kontakteja

1. Siirry sovelluksessa kohtaan Tili.
  2. Valitse Sovelluksen asetukset.
  3. Valitse Kyydin seuranta.
  4. Lisää tai poista luotettuja kontakteja.