Kirjaudu sisään tunnusavaimilla

Tunnuslukujen edut:

• Salasanaa ei tarvita: Käytä tiliäsi ilman salasanoja
  • Parannettu turvallisuus: Laitteesi tietoturvaominaisuudet, kuten biometriset tunnisteet tai PIN-koodi, lisäävät salasanasi suojausta
  • Virtaviivainen kirjautuminen: Synkronoi salasanat eri laitteilla käyttämällä samaa salasanojen hallintaa
  • Suojaus huijauksia vastaan: Tunnusavaimet auttavat suojaamaan tietojenkalastelulta ja luvattomalta käytöltä

Lue lisää verkkotunnuksen tunnusavaimista Android ja iOS.

Määritetään salasanaa

Varmista, että laitteesi tukee tunnusavaimia ja että siihen on asennettu uusin Uber-sovellus.

• For Apple-laitteet: Ota laitteesi käyttöön salasanan jakamisasetus.
  • For Android-laitteet: Synkronoi Google-tilisi kanssa, jotta käyttökokemus sujuu eri laitteilla. Katso, miten voit hallinnoida salasanoja Chromessa täällä.

Kun olet kirjautunut sisään Uber-sovelluksessa

1. Siirry osoitteeseen Tili ja sitten Hallinnoi Uber-tiliä
  2. Valitse Turvallisuus ja sitten Passkeys
  3. Valitse Luo salasana
  4. Määritä salasanasi ohjeiden mukaisesti

Kun olet kirjautunut ulos Uber-sovelluksesta

Varmista, että salasanan jakaminen on käytössä laitteellasi: 1. Avaa Uber-sovellus ja valitse salasanakuvake kirjautumissivulla 2. Kirjaudu sisään tai liity sovelluksessa 3. Valitse Luo salasana 4. Noudata näytön ohjeita

Kun olet määrittänyt salasanan, etsi salasana laitteesi tilisi suojausasetuksista.

Salasanan käyttö

Kirjaudu sisään näin: * Käytä kirjautumiskentässä olevaa salasanakuvaketta, valitse salasanasi ja todenna pyydettäessä * Voit myös kirjautua sisään toisella laitteella skannaamalla näytöllä näkyvän QR-koodin laitteellasi, jossa salasana on tallennettu

Salasanan poistaminen

Uber-sovelluksesta

1. Napauta Tili ja valitse Hallinnoi Uber-tiliä
  2. Valitse Turvallisuus ja sitten Passkeys
  3. Valitse salasanan vieressä oleva roskakorikuvake
  4. Osuma Poista poistaaksesi salasanan liitoksen Uber-tililtäsi

Huomaa: Sen poistaminen sovelluksesta ei poista sitä laitteelta. Noudata laitteesi asetuksia, jotta voit poistaa ne kokonaan.

Laitteeltasi

Voit poistaa tiedot kokonaan näiden ohjeiden avulla: * iPhone/iPad * Android-/Google-tili