Kolmannen osapuolen navigointisovelluksen käyttö

Driver-sovelluksessa on sisäänrakennettu GPS-navigointi, mutta voit myös käyttää kolmannen osapuolen tarjoamia navigointipalveluita Uber-matkoilla. Voit valita vapaasti navigointisovelluksen, jota haluat käyttää.

Näin määrität oletusnavigointisovelluksen:

1. Napauta valikkokuvaketta (kolme viivaa) vasemmassa yläkulmassa.
  2. Valitse Tili > Sovelluksen asetukset > Navigointi.
  3. Valitse sovellus, jonka haluat oletussovellukseksi.

Jos valitset oletusnavigointisovellukseksi jonkin kolmannen osapuolen sovelluksen, voit siirtyä Driver-sovelluksesta navigointisovellukseen napauttamalla Navigoi-painiketta matkan aikana.

Kun käytät jotain kolmannen osapuolen navigointisovellusta, Driver-sovellus jatkaa matkan tietojen tallentamista oikean hinnan varmistamiseksi. Palaa Driver-sovellukseen napauttamalla näytön yläreunassa olevaa palkkia.