Milloin ja missä on eniten kyytejä tarjolla?

Milloin

Useimmissa kaupungeissa suurin kysyntä kyydeille osuu viikonlopuille, ruuhka-aikaan ja iltaan.

Voit suunnitella viikkoasi Driver-sovelluksen Vilkkaus tunneittain -ominaisuuden avulla. Katso arvoihimme perustuva taulukko kaupunkisi kiireisimmistä ajoista näin:

1. Napauta nuolikuvaketta sovelluksen vasemmasta alakulmasta.
  2. Valitse Katso vilkkaus tunneittain.
  3. Napauta kaupungin nimeä kohdan Näkymä vierestä ja kerro, millä alueella haluat ajaa.

Voit asettaa muistutuksen tiettyinä aikoina ajamisesta, kun asetat liukusäätimen haluamaasi aikaan tuntitaulukossa ja napautat Lisää päivääni.

Missä

Käytä Driver-sovelluksen kysyntäkarttaa vertaillaksesi kysyntää kaupungin eri alueilla. Alhaisen, korkean ja surge-kysynnän alueet näkyvät kartalla eri väreillä.

Kun lähennät ja loitonnat karttaa, näet arvioidut surge-hinnat kertoimina. Sovelluksessa voi näkyä kertoimina esimerkiksi 1,3 x, 1,4 x tai 2,1 x.