Peräkkäisten matkojen promootio puuttuu tai on väärin

Voit tarkistaa peräkkäisten matkojen promootion maksuyhteenvedon osiosta Muut maksut. Voit tarkistaa sen myös sovelluksessa seuraavalla tavalla:

1. Napauta valikkopainiketta (kolme viivaa) vasemmassa yläkulmassa.
  2. Napauta Maksut-kuvaketta.
  3. Napauta Maksutiedot.
  4. Vieritä näyttöä alas nähdäksesi peräkkäisten matkojen promootion rivin maksuanalyysissäsi.

Peräkkäisten matkojen promootion palkkion pitäisi näkyä maksuyhteenvedossasi 24 tunnin kuluessa, mutta joskus se näkyy vasta viikon lopussa.

Jos sinulla on kysyttävää peräkkäisten matkojen promootiosta, kerro siitä meille tässä. Huomaa, että voimme vahvistaa sinulle promootion saamisen vasta viikoittaisen maksujakson päättymisen jälkeen.