En pääse online-tilaan ajamaan

Varmistetaan ensin, että olet oikeassa paikassa:

Jos et pääse online-tilaan ajaaksesi, tarkista alla olevat yleiset syyt.

Verkkoyhteys

Saatat olla alueella, jolla matkapuhelinverkon kattavuus on rajoitettu tai jolla sitä ei ole saatavilla. Kokeile jotain toista paikkaa, jossa yhteys toimii paremmin.

Vanha sovellusversio tai laitteen käyttöjärjestelmä

Sovelluksen poistaminen ja uudelleenasentaminen auttaa usein ratkaisemaan tämän ongelman.

Tilin rajoitukset

Yleisiä syitä ovat muun muassa seuraavat:

1. Ajat liittymiskaupunkisi palvelualueen ulkopuolella. Haluatko ajaa uudessa kaupungissa?
  2. Et ole saanut tarpeeksi hyviä arvioita. Katso, miten voit parantaa arvioitasi.
  3. Jos toimit kuljettajana Yhdysvalloissa ja Kanadassa, olet saattanut ylittää sijaintisi ajoaikarajan.

Muutokset tilin tilassa

Katso sähköpostistasi (myös roskapostikansiosta), oletko saanut Viesti Uberilta ‑sähköpostiviestin. Katso myös sovelluksesi Saapuneet-osiosta Uberin lähettämät viestit, jotka voisivat liittyä siihen, miksi et pääse online-tilaan.

Yleisiä syitä ovat muun muassa seuraavat:

• Asiakirjat ovat vanhentuneet tai ne pitää lähettää uudelleen.
  • Äskettäin lähetetyt uudet asiakirjat odottavat tarkistusta.
  • Tili on toistaiseksi pois käytöstä

Jos sinulla on ongelmia vielä yllä olevien asioiden tarkistamisen jälkeen, täytä alla olevat kentät, niin otamme sinuun yhteyttä.