En saa matkapyyntöjä

Jos et saa matkapyyntöjä online-tilassa, kokeile seuraavaa:

• Varmista, että olet kaupungissa, jossa sinut on aktivoitu tarjoamaan kyytejä.
  • Siirry sijaintiin, jossa on enemmän kysyntää.
  • Varmista, että olet valinnut asetuksissa kaikki matkatyypit, joita voit ajaa.
  • Poista määränpääasetukset käytöstä (jos ne ovat käytössä).
  • Tarkista laitteesi data- tai wifi-yhteys.
  • Käynnistä puhelimesi uudelleen.
  • Varmista, että käytössäsi on sovelluksen uusin versio.

Jos olet kokeillut yllä olevia keinoja etkä vieläkään saa pyyntöjä, kysyntä on todennäköisesti vähäistä kyseisellä alueella tai kyseiseen kellonaikaan. Matkojen kysyntä voi vaihdella sijainnista, kellonajasta ja jopa vuodenajasta riippuen.

Jos arvelet kuitenkin, että kyse on tiliongelmasta, kerro siitä meille alla.

Huomaa: Sinun pitää olla online-tilassa sovelluksessa, jotta voimme tarkistaa tilisi ja selvittää, miksi et mahdollisesti saa pyyntöjä. Siirry online-tilaan ennen alla olevan lomakkeen lähettämistä.