Puhelimeni ei lataudu

Jos puhelimesi akku ei lataudu tai jos akun varaustaso laskee kun puhelin on kytkettynä autoosi, kokeile seuraavia ratkaisuja.

Vaihda autolaturiin

Monet auton USB-portit antavat vain vähän virtaa. Useimmat uudemmat puhelimet tukevat yhtä tai useampaa nopeaa lataustekniikkaa, kuten Quick Charge 3.0:a, ja ne sopivat parhaiten yhteen niin sanottujen tupakansytytinlaturien kanssa, jotka tukevat samaa nopeaa lataustekniikkaa kuin puhelimesi.

Suosittelemme, että etsit verkosta nopean autolaturin, joka on saanut hyvät arvostelut ja joka on suunniteltu omaa puhelinmalliasi varten.

Vähennä näytön kirkkautta

Mitä kirkkaampi puhelimesi näyttö on, sitä enemmän akkua se käyttää. Kokeile himmentää näytön kirkkautta, mutta pidä huoli, että näet puhelimesi selvästi käyttäessäsi Driver-sovellusta.

Hanki uusi kaapeli

Jos yllä mainitut ratkaisut eivät auttaneet puhelimen lataamisessa, joudut ehkä ostamaan uuden latauskaapelin. Suosittelemme, että hankit punotun ja paksumman kaapelin.

Käytä kannettavaa varavirtalähdettä

Kannettavan varavirtalähteen avulla voit ladata puhelimesi silloin, kun et ole ajoneuvossasi, joten puhelimesi on ladattu, kun tarvitset sitä.

Poista kaikki USB-adapterit

Mikä tahansa adapteri, jonka avulla latauskaapeli voidaan sovittaa puhelimeesi, voi hidastaa latausta. Esimerkiksi USB-C-adapterilla varustettu mikro-USB-johto saattaa ladata hitaammin kuin USB-C-johto (varsinkin jos johto on huonolaatuinen).

Tarkista latauskaapeli

Kaikki USB-latauskaapelit eivät toimi samalla tavalla. Jopa niin kutsuttujen pikalatauskaapeleiden latausnopeudet vaihtelevat valmistajasta riippuen eri laitteilla, mikä tarkoittaa, että jotkut pikalatauskaapelit eivät toimi yhtä hyvin kuin toiset.

Jotta voit varmistaa, että lataaminen tapahtuu mahdollisimman nopeasti, suosittelemme, että ostat joko puhelimesi valmistajan tai puhelimesi valmistajan malleille suunnitellun pikalatauskaapelin.

Sulje sovellukset, jotka eivät ole käytössä

Kun puhelimesi latautuu, puhelimessa käynnissä olevat taustatehtävät ja sovellukset käyttävät osan virrasta. Pakota käyttämättömät sovellukset sulkeutumaan, jotta puhelimesi latautuu nopeammin.