Ongelmia sovelluksen lataamisessa (Android)

Jos et pysty lataamaan sovellusta Android-puhelimeesi, siirry osoitteeseen t.uber.com/and.

Sinut ohjataan oikealle sovellussivulle Google Play -kaupassa. Jos saat virheilmoituksia, kuten "Palvelinyhteyttä ei voitu ylläpitää", suosittelemme sulkemaan selaimesi napauttamalla Valikko-painiketta laitteessasi ja liu'uttamalla selainsovelluksen oikealle.

Voit myös kokeilla selaimen välimuistin tyhjentämistä napauttamalla selaimen sisäpuolella olevaa valikkovaihtoehtoa (yleensä kolme pistettä sisältävä kuvake oikeassa yläkulmassa) ja siirtymällä kohtaan Asetukset > Yksityisyys ja tietoturva. Valitse lopuksi Tyhjennä välimuisti. Huomaa, että tämä toimenpide poistaa kaikki tallennetut salasanat ja selaustiedot.