Ilmoita kuuroille tai huonokuuloisille tarkoitettuun ominaisuuteen liittyvästä ongelmasta

Useimmat laiteongelmat voidaan ratkaista kokeilemalla seuraavia:

1. Kirjaudu ulos Uber-sovelluksesta ja kirjaudu uudelleen sisään.
  2. Pakota sovelluksen sulkeminen.
  3. Käynnistä puhelimesi uudelleen.

Jos ongelmat eivät korjaannu näiden toimenpiteiden jälkeen, yritä nollata verkkoasetukset. Tämä poistaa kaikki tallennetut asetukset tai salasanat. Useimmissa puhelimissa voit nollata verkkoasetukset valitsemalla Yleiset asetukset.

Jos olet kokeillut edellä mainittuja keinoja ja sinulla on edelleen ongelmia, ilmoita siitä meille täyttämällä alla oleva lomake.