Hyväksymis- ja peruutusprosenttien seuranta

Käytä meneillään olevien promootioiden hyväksymis- ja peruutusprosenttien seurantaan Maksut-välilehteä Arviot-välilehden sijaan.

Maksut-välilehdellä promootion alla näkyvät prosentit koskevat nykyistä promootiota.

Arviot-välilehdellä näkyvät prosentit koskevat hyväksymis- ja peruutusprosenttejasi kokonaisuudessaan. Nämä yhteenlasketut prosentit ovat todennäköisesti erilaisia kuin kunkin promootion aikaiset prosentit.

Voit tarkastella nykyisten promootioidesi tietoja seuraavasti:

1. Valitse sovelluksen valikosta Maksut.
  2. Napauta Promootiot.
  3. Valitse promootio, jota haluat tarkastella.