Todenna kuljettajan laite

Meidän on varmennettava ajamiseen käyttämäsi laite varmennusta varten.

Ota selkeä kuva kasvoistasi ja puhelimestasi, jossa näkyvät laitteen asetukset sekä laitteen malli ja merkki.

Voit ottaa tämän kuvan peilin avulla tai pyytää jotakuta ottamaan kuvan sinusta toisella puhelimella. Varmista, että kuvassa näkyy:

• Kasvosi
  • Laitteesi, jossa näkyy laitteen mallinäyttö asetuksissa

Pääset tähän näyttöön menemällä osoitteeseen Asetukset > Tietoja puhelimesta > Laitemalli tai pelkkä malli.

Muista, että molempien elementtien on oltava samassa kuvassa, jotta laitteesi voidaan todentaa.