Työkeskus

Voit lisätä uusia ansaintamahdollisuuksia tilillesi tai muuttaa ansaintaasetuksia helposti Work Hubin avulla. Work Hub näyttää sinulle sopivat kyydit ja toimitusmahdollisuudet alueellasi ja ilmoittaa, voitko lisätä ne tilillesi.

Näin pääset Work-keskukseen: 1. Valitse vasemmasta yläkulmasta hampurilaisvalikko (=). 2. Valitse Tili. 3. Valitse Työpaikka.

Jokainen mahdollisuus sisältää seuraavat: * Lyhyt kuvaus mahdollisuudesta * Mahdollisuuden tila

Valitse tilaisuus, niin saat lisätietoja siitä ja tilastasi:

• HyväksyttyNämä mahdollisuudet ovat käytössä tililläsi.
  • EsteetönVoit ottaa nämä mahdollisuudet käyttöön ja ottaa ne käyttöön.
  • VahvistettuOlet ottanut nämä mahdollisuudet käyttöön, mutta ne eivät ole vielä käytössä.
  • Vaatii huomiotaNämä ovat mahdollisuuksia, jotka olet ottanut käyttöön, mutta et voi tällä hetkellä käyttää niitä vanhentuneiden asiakirjojen tai muiden vaatimustenmukaisuusongelmien takia. Valitse tilaisuus, niin saat lisätietoja siitä, miten voit palata tien päälle.

Jos haluat lisätä tilillesi uuden ansaintamahdollisuuden, valitse Lisää -painiketta sen vieressä. Huomaa, että jokaisella ansaintamahdollisuudella voi olla yksilöllisiä asiakirjoja, joita tarvitaan hyväksyntää varten. Work Hub opastaa sinua vaatimusten täyttämisessä, ja voit tutustua niihin myös myöhemmin asiakirjakeskuksessa.

Voimmeko auttaa jossakin muussa asiassa?