Uber Eats -vakuutusohjelma

Uberin toimituspartnerin vakuutusohjelma on voimassa Japanissa toimiville polkupyöriä/moottoripyöriä/kei-autoja käyttäville toimituspartnereille alkaen siitä hetkestä, kun toimituspartneri hyväksyy toimituspyynnön, siihen saakka, kun toimitus on suoritettu loppuun tai peruutettu.

Jo aiemmin voimassa olleen kolmansille osapuolille aiheutuneiden ruumiinvamojen tai omaisuusvahinkojen kattamisen lisäksi vakuutus korvaa toimituspartnereille aiheutuneet vammat lokakuusta 2019 alkaen. Ilmoittautumista ei tarvita eikä toimituspartnereille koidu lisämaksuja. (Klikkaa alla olevaa linkkiä saadaksesi lisätietoja, kuten tiedot sovellettavista ehdoista)

Jos toimituksen aikana tapahtuu onnettomuus, tarkista ensin kaikkien osallisten turvallisuus ja ota tarvittaessa yhteyttä pelastuspalveluun. Voit ottaa yhteyttä paikalliseen pelastuspalveluun sovelluksen turvallisuustyökalujen avulla, jotka löytyvät karttanäytön vasemmassa alakulmassa olevasta kilpikuvakkeesta.
Ota seuraavaksi yhteyttä Uberin tukeen mahdollisimman pian ja kerro meille onnettomuuteen liittyvät tiedot. Voit ottaa yhteyttä sovelluksen sisäisen tukiominaisuuden kautta kohdassa "Matkaongelmat ja muutokset" ja syöttää tiedot kohtaan "Jouduin onnettomuuteen". Kun olemme saaneet tiedon onnettomuudesta, onnettomuuksien käsittelyyn erikoistunut tiimi tarkistaa asian ja ryhtyy tarvittaviin toimenpiteisiin.