Tilitietojen päivittäminen

Näin päivität tilisi tiedot:

1. Avaa Driver-sovellus.
  2. Napauta Tili ja sitten Muokkaa tiliä.
  3. Valitse kohta, jota haluat muuttaa, ja lisää uudet tiedot.

Voit päivittää sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, salasanasi tai kotiosoitteesi. Muutokset on vahvistettava seuraavasti:

Puhelinnumero: Anna tekstiviestinä saamasi vahvistuskoodi.

Sähköpostiosoite (vain iOS): Anna uuteen ja vanhaan sähköpostiosoitteeseen lähetetty vahvistuskoodi.

• Tarkista roskapostikansio ja sähköpostiosoitteesi oikeinkirjoitus ennen uuden koodin pyytämistä.
  • Jos et vieläkään saa vahvistuskoodia, napauta Minulla on ongelma -kohtaa.

Salasana: Noudata kehotetta ja anna nykyinen salasanasi.