Kuljettajasuositustesi tilan tarkistaminen

Jos olet jakanut suosituslinkkisi kavereillesi, voit seurata suosituksesi tilaa nähdäksesi, kuka on liittynyt ja ajanut niin monta matkaa, että saat suosituspalkkion.

Näin voit tarkistaa suosituksesi tilan Driver-sovelluksessa:

1. Valitse Kutsu ystäviä Driver-sovelluksen valikosta
  2. Napauta Näytä tila -painiketta sivun ylälaidassa

Ilmoitamme sinulle sähköpostitse tai sovelluksessa 48 tunnin kuluessa siitä, kun kaverisi on rekisteröitynyt tai hyväksynyt suosituksen, jos hän ansaitsee jo kauttamme. Saat myös ilmoituksen, kun ystäväsi tekee tarvittavat matkat, jotta voit saada suosituspalkkion.

Suosituspalkkiosi näkyvät viikoittaisissa maksuyhteenvedoissasi. Löydät ne kohdasta Sekalaista tai Muu maksu yleensä 1–2 viikon kuluessa hyväksymisestä.