Päivitä pyyntötyyppiasetukset

Jos Uber Eats on saatavilla kaupungissasi, voit alkaa vastaanottaa toimituspyyntöjä samalla sovelluksella, jolla hyväksyt matkapyyntöjä. Jos alueellasi on vain vähän matkapyyntöjä, voit jatkaa tienaamista tämän vaihtoehdon avulla.

Lämpökartta ja kaupan hotspot

Voit myös etsiä lämpökartan tai kaupan hotspot-ominaisuuden avulla vilkkaimmat ajat ja alueet, joissa voit ajaa tai tehdä toimituksia. Se käyttää 28 edellisen päivän tietoja näyttääkseen nykyiset surge-alueet, matkojen väliset odotusajat, matkapyyntötrendit ja promootiot.

Matkatyyppisuodatin

Uuden matkatyypin asetusominaisuuden avulla voit valita, millaisia matkapyyntöjä haluat. Voit muokata matkatyyppiasetuksiasi niin paljon kuin haluat aina, kun olet online-tilassa. Asetukset säilyvät, vaikka siirryt offline-tilaan.

Kun siirryt online-tilaan ajaaksesi, saat pyyntöjä vain matkatyyppiasetuksissa valitsemistasi matkatyypeistä. Saatat huomata, että jotkin matkatyyppiasetukset vähentävät pyyntöjen määrää. Kun muokkaat asetuksiasi niin, että ne sisältävät kaikki matkatyypit, saat enemmän matkapyyntöjä.

Ajoneuvon matkatyyppien muuttaminen:

1. Avaa Driver-sovellus ja napauta kolmea vaakaviivaa näytön oikeassa alakulmassa. Tämä avaa Trip Plannerin.
  2. Napauta asetuskuvaketta näytön vasemmassa alakulmassa.
  3. Napauta matkapyyntötyyppejä, joita haluat saada online-tilassa.
  4. Lopeta tietyn tyyppisten matkapyyntöjen vastaanottaminen napauttamalla matkatyyppiä.
  5. Nollaa suodattimet kaikkien matkapyyntöjen saamiseksi napauttamalla Nollaa.

Voit myös osallistua kaikkiin soveltuviin tarjouksiin ja saada enimmäismäärän pyyntöjä Asetukset -välilehti.

Asetusvaihtoehto puuttuu

Jos et näe matkatyyppiasetuksia edellä kuvattujen vaiheiden jälkeen, kokeile alla olevia vianmääritysohjeita:

– Poista sovellus ja asenna se uudelleen varmistaaksesi, että käytät varmasti uusinta sovellusversiota.
  • Pakota sovellus sulkeutumaan. Tämä eroaa kirjautumisesta ulos ja kirjautumisesta takaisin sisään tai puhelimesi käynnistämisestä uudelleen, ja sovellus päivittyy uusimman päivityksen mukaisesti.
  • Odota vähintään 15 minuuttia. Tämäkin auttaa sovellusta päivittymään uusimpaan versioon.

Jos jokin tietty matkatyyppivaihtoehto ei näy asetuksissasi, johon arvelet kuuluvasi, ilmoita siitä meille kirjautumalla sisään ja käyttämällä alla olevaa lomaketta.