Mitä tietoja osoitteessa drivers.uber.com on?

Osoitteessa drivers.uber.com voit tarkastella ja hallinnoida muun muassa seuraavia tiliisi liittyviä tietoja:

• maksuyhteenvedot
  • veroasiakirjat
  • pankkitiedot.

Maksuyhteenvedot

Maksuyhteenvedot-välilehdellä näet maksuyhteenvetosi maksujaksoittain.

Näin voit tarkastella maksuyhteenvetoa:

1. Kirjaudu sisään osoitteessa drivers.uber.com.
  2. Avaa päävalikko napauttamalla valikkokuvaketta.
  3. Valitse ensin Maksut ja sitten Tiliotteet.
  4. Näet haluamasi maksuyhteenvedon valitsemalla kuukauden ja vuoden.
  5. Napauta haluamasi viikon kohdalla Näytä tiliote. Voit ladata tiliotteen napauttamalla Lataa  CSV ‑painiketta.

Jokainen tiliote sisältää seuraavat tiedot:

• maksusi ja saldosi kyseisellä viikolla
  • analyysin saldostasi
  • kaikki kyseisen viikon matkat ja niiden summat analysoituina. Jos haluat nähdä tietyn matkan tiedot, valitse Matkan tunnus ‑sarakkeessa oleva linkki.

Veroasiakirjat

Voit tarkastella veroasiakirjojasi ja ladata ne Verotiedot-välilehdellä. Uber laatii PDF-muodossa ladattavan tai tulostettavan vuosiyhteenvedon.

Voit päivittää verotietosi Veroasetukset-välilehdellä.

Pankkitiedot

Pankkitiedot-välilehdellä voit:

• tarkastella tilisi saldoja ja tapahtumahistoriaa reaaliajassa
  • hallinnoida maksutapojasi (kuten yhdistettyjä pankkitilejä ja pankkikortteja) ja asetuksiasi
  • suorittaa maksuja Uberille.

Maksujen turvallisuuden takia arkaluonteiset tiedot (kuten pankkitilin koko numero) on piilotettu.