Mikä on Uber Lompakko?

Lompakko on Uber Driver ‑sovelluksen osio, josta löytyvät tilisi saldoon ja maksuihin liittyvät tiedot.

Lompakossa voit
– tarkastella tilisi saldoa ja tapahtumahistoriaa reaaliajassa
- hallinnoida maksutapojasi (kuten yhdistettyjä pankkitilejä ja pankkikortteja) ja asetuksiasi
– suorittaa maksuja Uberille.

Kun lisäämme uusia ominaisuuksia Lompakko-osioon, voit tutustua uusiin taloudenhallintatuotteisiin, joiden avulla voit käyttää, hallinnoida ja kartuttaa varojasi.