Kuka maksaa tietullimaksut?

Ajoneuvostasi voidaan veloittaa tietulleja ja muita lisämaksuja silloilla, tunneleissa, valtateillä ja lentoasemien läheisyydessä. Ajoneuvoon kannattaa asentaa sähköinen tietullien maksulaite, jotta pääset ajamaan tietulliasemien läpi nopeasti.

Kun ajoneuvosta veloitetaan tietulli tai lisämaksu matkan aikana, summa lisätään automaattisesti maksuusi. Tietullit veloitetaan matkustajilta ja hyvitetään sinulle sovelluksen Ansiot-välilehden tietojen mukaisesti.

Voit tarkastella tietyn matkan maksua myös Driver-sovelluksen Matkahistoria-osiossa:

1. Napauta Viimeisin matka -kohdan maksua näytön ylälaidassa.
  2. Napauta sitten Katso päivittäinen yhteenveto.

Jos arvelet, ettei matkasta saamasi maksu sisältänyt sinulta veloitettua tietullisummaa, ilmoita asiasta meille alla olevalla lomakkeella. Tarkistamme asian ja teemme tarvittavat korjaukset.