Delivery Partner is delayed or unavailable

Jos lähettiä ei ole määritetty

Jos tilaus edelleen odottaa lähetin määrittämistä ja on kulunut alle 30 minuuttia, on mahdollista, että tilaus voidaan vielä määrittää ja toimittaa ruokailijalle, eikä tilausta tarvitse perua.

Jos lähetti on määritetty

Jos tilaus on määritetty lähetille, mutta lähetti ei ole noutanut tilausta, pyydämme sinua odottamaan. Lähetin pitäisi olla pian paikalla.

Jos tilaus perutaan ennen lähetin määrittämistä

Jos tilaus perutaan ennen kuin sille on määritetty lähetti, asiakas voi ottaa yhteyttä suoraan meihin. Saat maksun valmiista tilauksesta.

Jos sinun on muutettava valmistusaikaa

1. Kirjaudu sisään Restaurant Manageriin.
  2. Valitse sivuvalikosta Valmistusajat.
  3. Lisää oletusvalmistusaika ja napauta Tallenna.

Jos sinun on keskeytettävä tilaukset

1. Siirry ravintolan hallintapaneeliin.
  2. Klikkaa valikkokuvaketta (vasen yläpainike).
  3. Valitse Keskeytä uudet tilaukset ja seuraa ohjeita.

Tilaukset jatkuvat automaattisesti, kun valittu aika on kulunut. Jos haluat jatkaa tilauksia ennen sitä, voit tehdä niin sovelluksen Keskeytä tilaukset ‑ominaisuuden kautta.