Katso ja lataa maksuyhteenvedot

Uber Eats Manager ‑työkalun avulla voit helposti tarkastella ja ladata nykyiset ja aiemmat maksuyhteenvedosi. . . . NÄIN NÄET KULUVAN VIIKON TILIOTTEESI: 1. Kirjaudu Uber Eats Manager ‑tilillesi 2. Etsi MAKSUT-välilehti. 3. Viimeisimpien viikoittaisten maksujaksojesi tiedot näkyvät oletuksena maksujen ANSIOT-välilehdellä. 4. Viikoittaisen ja päivittäisen maksujakson yhteenveto näkyy sivun ylälaidassa . . . NÄIN NÄET EDELLISEN VIIKON TILIOTTEEN: 1. Toimi yllä olevien ohjeiden mukaan. 2. Valitse MAKSUJAKSO-kenttä. 3. Valitse uusi maksujakso (automaattisesti viikon mittainen). . . . NÄIN LATAAT PALKKIOERITTELYN: 1. Valitse vihreä Lataa CSV -painike 2. Valitse pudotusvalikosta jokin kolmesta vaihtoehdosta: Päivittäinen yhteenveto – yhteenveto kunkin viikonpäivän myynnistä, veroista ja palkkioista Viikoittainen yhteenveto – korkean tason maksutiedot jokaisesta tilauksesta viikon ajalta Maksutiedot – muokattu raportti, joka sisältää yksityiskohtaiset taloudelliset tiedot kustakin tilauksesta, mukaan lukien tilauksiin liittyvät myynti-, vero- ja palvelumaksut. Sinua pyydetään valitsemaan haluamasi ajanjakso (enintään 31 päivää) ja antamaan sähköpostiosoite, johon raportti lähetetään. 3. Katso erittelyn tiedot avaamalla CSV-tiedosto. . . . MAKSUTIETORAPORTTI Löydät tästä kattavasta raportista kaikki ravintolasi taloustiedot, mukaan lukien jokaisen tilauksen myyntierittelyn, maksut ja verotiedot. CSV-tiedostossa on seuraavat sarakkeet: TILAUSNUMERO: Tilausnumero Uber Eats Managerissa RAVINTOLAN TUNNUS: Toimipaikan nimi Uber Eats Managerissa TILAUSPÄIVÄ/HYVITYSPÄIVÄ: Ajankohta, jolloin tilaus tehtiin, tai sen tilauksen teon ajankohta, josta hyvitys maksetaan TILAUS HYVÄKSYTTY KLO: Paikallinen aikaleima, joka kertoo, milloin ravintola hyväksyi tilauksen DINING-TILA: Määrittää, onko tilauksen toimittanut Uber-sovellusta käyttävä toimituspartneri (”Toimitus – Uber-sovellusta käyttävä kumppani”), ravintola (”Toimitus ravintolaan”) vai ravintolassa ruokailtu asiakas (”Dine in”). , tai asiakas noutoi tilauksen ("Nouto") RUOKIEN MYYNTI (ILMAN ALV:TÄ): Ruoan kokonaismyynti ilman ALV:tä ALV1 RUOKAMYYNNISSÄ: Ruokamyynnin ALV ALV2 RUOKAMYYNNISSÄ: Ruokamyynnin ALV ALV3 RUOKAMYYNNISSÄ: Ruokamyynnin ALV RUOKAMYYNTI (sis. ALV): Ruokamyynti yhteensä (sis. ALV:n) ALENNUS RUOKISTA (ilman ALV:tä): Tilaukseen sovelletut ruokapromootiot asiakkaille ALV 1 RUOKAISEN ALENNUKSESTA: Ruokamyynnin ALV tietyllä verokannalla (alhainen verokanta) ALV 2 RUOKAISEN ALENNUKSESTA: Ruokamyynnin ALV tietyllä verokannalla (keskimääräinen verokanta) ALV 3 RUOKAISEN ALENNUKSESTA: Ruokamyynnin ALV tietyn verokannan mukaan (korkea verokanta) ALENNUS RUOKISTA (sis. ALV:n): HINTOJEN MUUTOKSET (ilman ALV:tä): Toimipaikassa tehtyjen hinnanmuutosten kokonaissumma (ilman ALV:tä) HINTOJEN MUUTOKSEN ALV: Hinnanmuutosten ALV HINTOJEN MUUTOKSET (sis. ALV:n): Toimipaikassa tehdyt hinnanmuutokset yhteensä (sis. ALV:n) MAKSU ATTERIASESETELILLÄ: Ateriaetusetelistä (esim. Edenred) maksettu kokonaisarvo TOIMITUSMAKSU (ilman ALV:tä): Toimitusmaksu (ilman ALV:tä) ALV1 TOIMITUSMAKSUSTA: Toimitusmaksun ALV ALV2 TOIMITUSMAKSUSTA: Toimitusmaksun ALV ALV3 TOIMITUSMAKSUSTA: Toimitusmaksun ALV TOIMITUSMAKSU (sis. ALV:n): Toimitusmaksu (sis. ALV) TILAUS YHTEENSÄ (sis. ALV:n): Kokonaismyynti + toimitusmaksu (sis. ALV) RAVINTOLASTA ASIAKASLASKUUN LINKKI: Linkki ravintolasta asiakkaalle ‑laskuun .pdf TOIMITUKSEN MAKSUT (ilman ALV:tä): Toimituksen hinta (eli lähettimaksu) (ilman ALV:tä) ALV TOIMITUKSEN HINNASTA: ALV lähettimaksusta (jos käytössä) TOIMITUKSEN KUSTANNUKSET (sis. ALV): Toimituksen hinta (eli lähettimaksu) (sis. ALV) LINKKI KUIRIT RAVINTOLAAN LASKUN: Linkki lähetin ravintolalle toimittamaan PDF-laskuun UBER-PALVELUMAKSU ENNEN ALENNUSTA (ilman ALV:tä): Uberin palvelumaksu (joskus ”kauppapaikkamaksu”) ennen alennusta PALVELUMAKSUALENNUS (ilman ALV:tä): Alennus Uberin palvelumaksusta. Sovelletaan, kun toimituksen hinta on toimitusmaksua korkeampi. UBER-PALVELUMAKSU ALENNUKSEN JÄLKEEN (ilman ALV:tä): Uberin nettopalvelumaksu mahdollisen palvelumaksualennuksen jälkeen UBER-PALVELUMAKSUJEN ALV ALENNUKSEN JÄLKEEN: Käytössä maissa, joissa veloitamme paikallisen ALV:n. ALV Uberin palvelumaksusta. UBER-PALVELUMAKSU ALENNUKSEN JÄLKEEN (sis. ALV:n): Uberin palvelumaksu mahdollisen palvelumaksualennuksen jälkeen, sisältäen ALV:n (voimassa Alankomaissa) UBERIN RAVINTOLAAN LASKUN LINKKI: Linkki Uber to Restaurant ‑laskuun .pdf ALV-TARKISTUS: Vero toimitusmaksusta – vero toimituksen hinnasta VOITTO TOIMITUKSESTA: Jos toimitusmaksu on korkeampi kuin toimituksen hinta, lasketaan toimitusmaksu – toimituksen hinta SEKAL. MAKSUT (sis. ALV:n): Kaikki sekalaiset maksut MAKSU: Tämän tilauksen kokonaispalkkio (negatiivinen, jos tähän liittyy hyvitys) PALKKION MAKSUPÄIVÄ: Päivä, jolloin Uber on maksanut maksun (yleensä seuraavan viikon tiistai) TILAUKSEN TILA: Joku seuraavista: Toimitettu (ruokailija on saanut ruoan), peruttu (joko ruokailija tai tuki on perunut tilauksen), hyvitetty (tilaus hyvitettiin ruokailijalle) tai epäonnistunut (tilausta ei voitu toimittaa)

To contact support, visit the link below.