Business Hub

Business Hubissa voit hallinnoida yritysprofiiliasi ja nähdä luettelon eduista, joita voit hyödyntää Uber for Business ‑käyttäjänä. Kaikkien etujen luonnista ja hallinnasta vastaa yrityksesi Uber-ohjelman ylläpitäjä.

Voit käyttää Business Hubia Uber- ja Uber Eats ‑sovelluksissa sen jälkeen, kun olet luonut ja yhdistänyt yritystilisi.

Business Hub on saatavilla vain sovelluksessa, eikä sitä voi käyttää selaimella.

Näin pääset Business Hubiin:

1. Avaa Uber- tai Uber Eats ‑sovellus ja napauta Tili.
  2. Valitse Business Hub.

Kun olet valinnut tämän, voit tarkastella organisaatiossasi saatavilla olevia etuja sekä yritysprofiilin yleisiä etuja.

Jos Business Hubissa ei näy yrityskohtaisia Uber Travel- tai ateriaohjelmia, organisaatiollasi ei ole aktiivista ohjelmaa, johon sinulla olisi pääsy. Business Hubin ohjelmat näkyvät vain organisaatioille, joilla on hallinnoitu Uber for Business ‑tili. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä yrityksesi Uber-ohjelman ylläpitäjään.