Uber Shuttle -kuljetusten usein kysytyt kysymykset

Mikä on Uber Shuttle?

Uber Shuttle on uusi tapa nauttia mukavista, turvallisista ja kätevistä työmatkoista.

Uber Shuttle käyttää teknologiaa, jonka avulla voit varata paikkasi puhtaassa, ilmastoidussa ja laadukkaassa bussissa. Kun pyydät kyytiä sovelluksen kautta, näet kaikki mahdolliset ajankohdat, jotka voit varata, ja voit varata koko viikon etukäteen. Koska jaat kyytisi muiden Uber-matkustajien kanssa, hinta on riittävän edullinen jokapäiväiseen käyttöön tinkimättä Uberin standardeista.

Where is it available?

Currently, Uber Shuttle is only available in Mexico City and select cities in Egypt and India.

What is the pricing for a trip?

The pricing is based on the distance of your trip. Tariffs differ depending on the city.

Näin matkustat Uber Shuttlella

1. Päivitä: Varmista, että käytät Uber-sovelluksen uusinta versiota.
  2. Pyydä: Anna määränpääsi, valitse Shuttle-vaihtoehto, tarkista hinta, valitse haluamasi noutoajankohta, valitse paikkojen määrä ja napauta sitten Pyydä.
  3. Matkan tiedot: Odota muutama minuutti nähdäksesi matkasi tiedot. Näet sovelluksessa matkasi tiedot, eli kuljettajan tiedot ja noutopaikan sijainnin. Tässä vaiheessa paikkasi puhtaassa, ilmastoidussa ajoneuvossa on varattu. Voit seurata ajoneuvon etenemistä, kun se on matkalla kohti noutopaikkaasi.
  4. Kävele: Kävele kartalla näkyvään noutopaikkaan ja varmista, että olet siellä perillä ennen bussin saapumista. Kuljettaja odottaa noutopaikassa vain kaksi minuuttia
  5. Matkusta: Kun nouset kyytiin, näytä lippusi kuljettajalle, maksa kuljettajalle käteisellä tai sovelluksen kautta ja nauti kyydistä omalla paikallasi.
  6. Kävele määränpäähän: Kun pääset lähemmäs määränpäätäsi, löydämme parhaan kyydistäpoistumispaikan, joka on lähellä määränpäätäsi ja sopii reitille, jonka kyydissä olet. Näet kävelyohjeet lopulliseen määränpäähäsi sovelluksessa.

Voit myös pyytää matkan Uber Shuttle -sovelluksella. Uber Shuttle -sovellus toimii kaikilla Android-laitteilla ja kaikissa verkko-olosuhteissa.

Voinko tehdä ennakkovarauksen?

Kyllä, voit tehdä ennakkovarauksen milloin tahansa enintään viikkoa ennen pyydettyä ajankohtaa. Voit myös varata koko viikolle useamman kuin yhden bussin.

Miksi en näe ajoneuvonäkymää muualla kuin alueella?

Et voi nähdä tuotetta, ellet ole reitin läheisyydessä. Kun reitit aktivoituvat muilla alueilla, näkymä tulee saataville.

Voinko tilata shuttle-kuljetuksen mistä päin kaupunkia tahansa?

Ei, ajamme tietyillä linjoilla, ja siksi noutopaikkasi ja määränpääsi on oltava lähellä näitä alueita.

Voinko matkustaa ystävän kanssa?

Kyllä, voit pyytää kyydin usealle henkilölle omalta tililtäsi.

Mikä on matkustajien enimmäismäärä?

Matkustajia voi olla enintään kolme.

Mitä COVID-19-turvallisuustoimenpiteet ovat?

Noudatamme Shuttle-matkoilla viimeisimpiä hygieniavaatimuksia ja turvallisuusohjeita.

Miten voin kutsua kaverin?

Kaikki matkustajat, jotka ovat tehneet vähintään yhden Shuttle-matkan, ovat oikeutettuja tähän ohjelmaan. Jos haluat kutsua kaverin, tarkista seuraavat ohjeet:

• Siirry Uber-sovelluksen valikkopalkkiin.
  • Valitse Maksuttomat Uber Shuttle ‑kyydit.
  • Avaa UKK lukeaksesi ohjelman tiedot.
  • Napauta Kutsu kaveri ‑painiketta.
  • Valitse, miten haluat lähettää kutsukoodin, esimerkiksi WhatsApilla, tekstiviestillä tai sähköpostitse.
  • Pyydä kaveriasi käyttämään kutsukoodi ensimmäisen ilmaisen matkan saamiseksi, niin sinä saat myös ilmaiset matkasi.