Uber-kyydin pyytäminen lentoasemalla

Uber on käytettävissä useimmilla suurilla lentoasemilla ympäri maailmaa.

Matkustaminen lentoasemille

• Tarkista haluamasi ajoneuvon tuloaika 15–30 minuuttia ennen kuin olet valmis tekemään noutopyynnön.
  • Ulkoiset tekijät, kuten ruuhka, voivat vaikuttaa matka-aikaan, joten varaa riittävästi ylimääräistä aikaa.
  • Kuljettajasi ajoneuvossa tulisi olla tilaa matkatavaroille. Jos sinulla on paljon matkatavaroita tai matkustajia on useita, voit pyytää suuremman ajoneuvon.
  • Jos matkustat alueella, jossa jaetut kyydit ovat käytössä, on hyvä huomioida, että kanssamatkustajien noutaminen voi vähentää matkatavaratilaa ja lisätä matka-aikaa.

Nouto lentoasemilta

• Nouda matkatavarasi matkatavara-aulasta ja ole valmiina siirtymään ulos ennen kyydin pyytämistä.
  • Joillain lentoasemilla on erilliset odotustilat Uber-matkustajille. Sovellus ilmoittaa tällaisista paikoista, jos niille siirtymistä edellytetään lentoasemalla.
  • Kun kyytipyyntö on hyväksytty, sovellus voi kehottaa valitsemaan terminaalin ja oven, jolla kuljettaja tapaa sinut.
  • Kuljettaja voi soittaa sinulle sijainnin vahvistamiseksi.