Tallennettujen kohteiden lisääminen iOS-järjestelmässä

Voit lisätä sovelluksessa kohteisiin usein käyttämiäsi määränpäitä, kuten työpaikan tai kodin.

Voit tallentaa koti- tai työosoitteesi näin:

1. Napauta sovelluksessa Tili.
  2. Napauta Asetukset.
  3. Napauta Lisää koti tai Lisää työpaikka.
  4. Anna osoite.

Osoitteet näkyvät Suosikit-listallasi sovelluksen Asetukset-osiossa.

Voit poistaa työpaikan tai kodin suosikeista näin:

1. Napauta sovelluksessa Tili.
  2. Napauta Asetukset.
  3. Napauta poistettavaa kohdeta ja liu'uta vasemmalle.

Määränpään lisääminen tallennettuihin kohteisiin ja poistaminen tallennetuista kohteista

Kun olet tehnyt matkan johonkin määränpäähän, näet Tallenna tämä määränpää -kortin sovelluksen syötteessä.

Tallennetun kohteen lisääminen:

1. Napauta Lisää tallennettuihin kohteisiin.
  2. Anna kohteelle nimi (esim. Jaanan koti tai lemmikkikauppa).
  3. Napauta Tallenna kohde.

Voit lisätä määränpään tallennettuihin kohteisiin vasta kun olet tehnyt matkan kyseiseen määränpäähän.

Näin voit poistaa tallennetun kohteen:

1. Napauta sovelluksessa Tili.
  2. Napauta Asetukset.
  3. Napauta Lisää tallennettuja kohteita.
  4. Napauta paikkaa, jonka haluat poistaa.
  5. Napauta Poista.